Serveis informàtics a domicili a Barcelona

Productes i serveis

Reparació d'ordinadors

Servei tècnic d'ordinadors a domicili per a particulars i empreses. Un servei informàtic professional i a domicili, perquè no hagis de moure't.

Truca'ns al 931875747 i tindràs el teu ordinador reparat, per demà.

Assistència Remota

Amb el nostre sistema assistència remota treiem tot el profit dels avantatges que ofereixen les connexions d'Internet.

Estem allà on ho necessitis quan ho necessitis!

Rastreig Avançat

Amb aquest servei podem localitzar dispositius extraviats, recuperar un ordinador que ha estat robat o simplement conèixer la seva ubicació.

Dorm tranquil, sempre sabràs on són els teus dispositius!

Netegem el teu ordinador

Si el teu ordinador va lent, podem fer que vagi com a nou i sense perdre dades!

Fem que torni a arrencar ràpid, eliminem aquesta publicitat tan molesta i els programes que ho fan lent. A més, et ensenyem a mantenir-lo net! Sense reinstal·lar ni formatejar

Com treballem?

La nostra proposta és reparar el teu ordinador, sense que hagis de desplaçar-te i sense perdre dades.

 

Tu decideixes! Reparem el teu ordinador al teu domicili, o el passem a recollir i t'ho portem quan estigui llest. El que sigui més còmode per a tu!

 

Treballem amb preus tancats, o et fem un pressupost sense compromís: ¡perquè no tinguis sorpreses! Com la majoria de les reparacions porten 2 hores, amb el servei Plus pots tenir el teu ordinador reparat per 79 €

 

La nostra política és que no perdis les teves dades ni els teus programes. Per això, llevat que sigui totalment imprescindible, no formatem el teu ordinador.

I si, pel que sigui, no podem reparar el teu equip, no et cobrem res!

 

Per tot això, truca'ns ara i xerrem!

Sense Moure't - Serveis Informàtics: volem ser el teu informàtic de capçalera.

Sense Moure't - Serveis Informàtics és una empresa informàtica amb seu a Barcelona. Ens dediquem a oferir serveis informàtics a domicili, a particulars i empreses. Vivim i ens apassionem amb la informàtica des de 1997. Pensem que les persones necessiten algú a qui trucar quan tenen un problema informàtic, i moltes vegades no tenen a on anar. Per això neix Sense Moure't, serveis informàtics a domicili, en menys de 24 hores.